Blogissa seurataan free-toimittajan elämää bullterrieri Ringmaster´s Own The Wampas Mask "Saga" seurassa.
Koirien lisäksi elämään mahtuu askartelua, valokuvausta, leffoja, kirjoja, moottoripyöriä ja paljon muuta...



tiistai 18. syyskuuta 2012

Kokkolan pentunäyttely

Sunnuntaina oli taas vuorossa näyttelyyn meno. Tällä kerralla mä sain tosin toimia kenneltyttönä ja raahata tavarat, koska mun tytöt ei osallistunu lainkaan. Sen sijaan äiti osallistu pienen Staran kanssa nyt toisen kerran näyttelyyn.
Kyseessä oli siis Kokkolan pentunäyttely, jossa ei menty hampaat irvessä pytyt mielessä. Tunnelma oli siis todella mukava hallissa! Voi kun kaikki näyttelyt olisi tällasia! Ihmiset tsemppas toisiaan ja kehu kaikkia pieniä vauvoja, ja vaikka pentu kehässä pisti pakin päälle tai hyppi kuin kenguru, niin sillä ei ollut mitään merkitystä :)

Kääpiöpinsereitä oli ilmoitettu yhteensä neljä, 2 baby-luokkaan ja 2 pentuluokkaan. Stara oli ainoa narttu pentuluokassa, joten hyvin hermostunut äiti pääsi viimisenä Staran kanssa kehään. Pakko oli olla vahingoniloinen... äiti on aina naureskellut mulle kun jännitän ennen kehään menoa, ja saipas hän nyt itse kokea tunteen :) Pakko oli kysyä, että mitä sä jännität, eihän tuossa ole mitään :D

Stara käveli todella hienosti kehässä, mutta seisomisessa tarvitaan vielä hieman harjoitusta. Kun ei millään malttaisi olla paikallaan, edes pöydällä...


Ja sitten kun ehtii hetkeksi pysähtyä, niin kaikkia tassuja ei voi pitää samaan aikaan maassa. Joko seistään kolmella jalalla tai sitten pelkästään kahdella :) Mutta harjoittelullahan tämäkin sujuu paremmin.
Arvostelu oli todella hyvä ja tuloksena PEK1. KP:ta ei pahemmin jaettu. Kääpiöpinsereissä vain babyluokan narttu sai KP:n ja oli samalla ROP-pentu.

Jatketaan harjoittelua! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti